Een brede waaier aan diensten, meer dan gewone schrijnwerkerij

Deuren en ramen? Of een op maat gemaakte kast?

Een breed aanbod ondersteund door jaren ervaring: bij Van Keer kan u altijd terecht voor prachtige ramen en deuren met een degelijke installatie. Of heeft u misschien een nieuwe kast nodig? Kies dan voor een op maat gemaakte kast die gegarandeerd past bij uw woning. 

 De verschillende houtsoorten en indelingen worden samen met u besproken om u een unieke kast aan te bieden die uw interieur laat schitteren.

Contacteer ons

Laminaat, plinten, plafondlijsten en houten terrassen

Met een prachtige, nieuwe parketvloer brengt u stijl in huis. We werken samen met verschillende leveranciers, ieder met een unieke houtsoort of andere specialiteit. 

Kwaliteitsvol laminaat hebt u voor een voordeligere prijs. Van Keer plaatst voornamelijk vloeren van Quik-Step: vlekkeloos afgewerkt, inclusief een ruim aanbod prachtige plinten en plafondlijsten. Ook voor stevige terrasvloeren uit hout of composiet kunt u bij ons vertrouwen op een perfecte plaatsing. 

Klusjes in en rond het huis

Kleine herstellingen zoals het snoeien van een haag, rolluiken herstellen, kapotte keukenkastjes oplappen, plaatsen van breuksteen, ...

Gyproc en gevelbekleding

Meer dan alleen schrijnwerkerij? Dat mag u ruim interpreteren. Ook voor het plaatsen van Gyproc of nieuwe gevelbekleding kan u bij Van Keer terecht. We zijn up-to-date met alle nieuwe technieken en materialen om u een persoonlijk maatwerkservice te bieden.

Klaar om uw wensen te realiseren?
Neem nu contact op en krijg een gratis offerte!